Skip to content

Csíkszeredán jártunk

A Békéscsabai Napsugár Bábszínház meghívást kapott Csíkszeredába, a 6. Lurkó Fesztiválra. A csapat Pünkösd hétfőn indult útnak, hogy a hargitai városban három előadást játsszon az Erdély szerte egyedülálló profilú gyermek- és ifjúsági színházi találkozón.

Veress Zoltán: Rongy Elek, a példakép című humorban sziporkázó meséjét, a Kányádi Sándor, Zelk Zoltán, Weöres Sándor és Móricz Zsigmond verseiből, verses meséiből összeállított Csacsifogatot, mely már több, mint 100 előadást megért és a Kőszív keserédes, humorban és érzelmekben gazdag cigány meséjét vittük el a fesztiválra.

A hosszú út után szíves fogadtatásban volt része  a társulatnak, vendéglátóink igazán kitettek magukért. Mégis nagy erőpróba volt ez a két ott töltött nap, hiszen napi három előadás várt színészeinkre és technikusi csapatra. A közönség nagy érdeklődéssel várta az előadásokat és nem maradt el a siker sem!

Élményekkel, munkával és gyerekzsivajjal teli két nap után tért haza a csapat. Reméljük jövőre ismét találkozhatunk a Lurkó Fesztivál közönségével!

Képgalériák itt: https://www.facebook.com/LurkoFesztival/

 

You may also like...