Skip to content

Zeppelin a város felett!

2023. június 18., 19:00 FŐTÉR

Egy műsor, ami az álmok és a képzelet világába varázsol minket.

La Baldufa: Zeppelin (Katalán társulat)

Monsieur Bocamoll, Marcello, a feltaláló és Ursus, a bátor akrobata pilóta a Zeppelinjükkel a 20. század eleji légi közlekedés úttörőinek mesés korába repítenek minket. Szemünk láttára szállnak be a világ első repülőjébe! Semmi sem fordíthatja vissza őket. Sem viharok, sem üzemzavarok nem rettentik őket. A közönség segítségével minden akadályt legyőznek. Világkörüli útjaik során emberekkel találkoznak, városokat látnak, szerelembe esnek… zene és színpompa tölti meg az utcákat. Egy meglepetésekkel teli kaland, amely a Zeppelin megjelenésével felpezsdíti a hangulatot. Végigkísérjük ezeknek a fantasztikus álmodozóknak a csodálatos, hittel teli küzdelmét, hogy elképzeléseiket valósággá változtassák.

De az este itt nem ér véget! A menetszínházzal a Napsugár kertjébe érkezve vár mindenkit a hangulatfelelős, Berta Jimmy és a Hadik – Karádi koncertje!

Hadik – Karádi zenekar

“Zenélünk, mert barátok vagyunk, barátok vagyunk, mert zenélünk. Sorbonne Sexual és Grabovski dalokat játszunk, illetve kedvenc számainkat másoktól, afféle örömzene gyanánt! Gyertek, énekeljünk, bikázzuk be az estét!”

You may also like...