Skip to content

Új évad, új játszóhely, új sorozatok, új korosztályok!


☀Augusztus 28.-án tartottuk évadnyitó értekezletünket, ezzel hivatalosan is elindult a 2023/2024-es évad a Napsugárban! Ez az évad a megújulásé lesz!
🦸Hagyományosan a BÁBOZDÁval nyitunk szeptember 16-án, 16:00 órakor.
🤩Négy új bemutatót tervez társulatunk, ebből három az óvodás és kisiskolás korosztálynak, egy pedig a legkisebbeknek készül. Ebben az évadban a bérletes előadások és a már jól megszokott Napsugras Délutánok, valamint a BabaSzínház mellet új sorozatok is megjelennek a repertoáron és e mellett új korosztályokhoz is szólunk majd!
👉Az első bemutatóra októberben kerül majd sor, A Nap fia, Joiko kifejezetten a társulatnak készülő darab, mely méltó nyitánya lesz az új játszóhelyen induló évadnak! Ezután novemberben a paravános – kesztyűs bábjáték világába kalandozunk, a Paprika Jancsi következik. Március végén, az évad második felében kerül bemutatásra a Rászedett ördögök meséje. A legkisebbeknek is készül előadás, a Táncolókukac absztrakt mozgásszínház átváltozása várja a 4 éven aluliakat. Bérleten kívül, az adventi időszakban a Csodabalzsam című előadással várjuk majd a nézőket. A Bögrés Mesék interaktív előadás és foglalkozássorozat az évad második felében kerül be a szombati előadások sorába, a bemutatók és hétvégi események közé illesztve.
👠🎩Az elmúlt években több alkalommal is igyekeztünk megszólítani a felnőtt közönséget. Ebben az évadban újraindul a Kultúrszösz felnőtteknek szóló bábszínházi sorozat. Az előadások mellett Esti mesék felnőtteknek címmel különleges bábos-zenés estek is várják majd az érdeklődőket.
🖊A tervek szerint tavasszal ismét megrendezésre kerül a Bábos Drámaíró Verseny, mely bepillantást enged a bábelőadások születésének minden pillanatába! Mindeközben már készül a középiskolásokat célzó projekt is, melynek részletei hamarosan napvilágot látnak!
🟨Az előadások mellett a Napsugár Bábszínház a @Munkácsy Negyed szívében bábkiállítással és vezetett kulisszajárásokkal is várja a látogatókat, előre meghirdetett időpontokban, illetve előzetes bejelentkezés alapján csoportok számára is.
👣Tartsatok velünk most is!

You may also like...