Skip to content

MESEPÉKSÉG – Ezek már megint kisütöttek valamit!

A Békéscsabai Napsugár Bábszínház társulata nem bírja tovább a közönsége nélkül! Nincs hát más lehetőség, mint a bábszínházat áthelyezni az online térbe és ott találkozni a nézőkkel. Nem is akárhogyan! Nem csupán egy élő közvetítésről van szó, hanem valódi összekapcsolódásról, közös meseszövésről.

Az elmúlt hetek során, a Napsugár is felfedezte azokat az applikációkat, melyek alkalmasak az otthoni munkavégzés alatt a folyamatos kapcsolattartásra, értekezletek megtartására. És végül miért is ne lehetne ezeken keresztül eljutni a közönséghez és beengedni őket is hozzánk? Hamarosan indul a Mesepékség, ahol azok a nézők, akik jelentkeznek majd erre a nagy kísérletre, együtt tölthetnek egy órácskát az online térben bábszínészeinkkel.

És hogy milyen is a világ első online mesepéksége? Nos, itt sülnek a mesék. De nem akármilyenek, hanem olyanok, amiket a gyerekekkel együtt gyúrunk, kelesztünk, ízesítünk. A receptet és a hozzávalókat előkészítettük, már csak a gyerekek hiányoznak. Mert most a ti mesétek, a mi mesénk!

Hogy hogyan lehet jelentkezni és bekapcsolódni majd a MESEPÉKSÉG-be, hamarosan arról is hírt adunk!

You may also like...