Skip to content

X-atkák: Nem készültek el a drámák a III. Bábos Drámaíró Versenyen!!!

kérdőjelNem fordult még el a bábos drámaíró verseny történetében, hogy a kisorsolt témából nekészült volna el a három színmű. Laikusként is tudható, hogy embert, írót próbáló feladat egy éjszaka során drámát írni. Végül is a dráma megírta magát, hiszen reggel az a döbbenet fogadta a szervezőket, hogy egy színdarab sem készült el.

Csend és kétségbeesés. Tanácstalan arcok, idegesen dohányzó színészek. Lenkefi Zoli zokog az irodájában, Szantnerné Juli a korábbi művekből próbál összeollózni 3 új darabot. Lovas Gábor a gyászinduló dallamait szólaltja meg klarinétján, miközben Rákóczi Tóni egy keménykalapot szaggat apró darabokra. Azt a kalapot, amiben tegnap még önfeledten cserélte ki a lábdob ütőjét, lapos kúszásban.

Igen, lehet, hogy a téma nem engedte kibontakozni az írókat. Pedig biztatóan indult. Porallergia, gyerekkori barát, és nem utolsó sorban elismert írók.

A jó öreg Murphy is beköszönt, hiszen az íráshoz használt laptopok egy hugo nevezetű vírustól tönkrementek. Az éjszaka beindult szökőkutak csobogása, az olasz vadásztársaság enyhén hangos mulatása sem kedvezett a várt ihlet megérkezésének.

Röviden összefoglalva: megtörtént az, amire senki nem készült fel. mindenki

Az, hogy egy elszabadult blogíró április 1-jei tréfának gondolta, ha felvázolja azt az apokaliptikus víziót, amikor is nem készülnek el a drámák.  Áprilisi tréfa volt a zsibbasztó gondolat kifejtése, amiért Blogíró elnézést kér. Természetesen a drámák elkészültek. Nincs dráma. Vasárnap lesz dráma. Három is.

You may also like...