Skip to content

Filmsztárok a Napsugárban!

A 10. Színházi Olimpia keretében többszörös nemzetközi díjnyertes produkcióját, a Paper Cut című előadást hozza el Békéscsabára Yael Rasooly, izraeli énekesnő, rendező, bábszínész.

2023. április 15. 18:00

Egy titkárnő, miután mindenki hazament, egyedül marad az irodában. Magányában régi filmes magazinok segítségével az álmok világába menekül, ahol ünnepelt filmcsillagként rátalál a szerelem. A romantikus történet a képzelet és a valóság összeolvadásával hamarosan Hitchcock-i rémálommá változik. A papírfigurákkal benépesült univerzum egyszerre abszurd, fájdalmas és humoros. 
​​Ajánlott életkor: 15+  Trailer

Az Izraelben született Yael Rasooly klasszikus énekesnek készült, majd Londonban színháztervezői tanulmányokat folytatott. Egyedülálló színházi nyelvét a jeruzsálemi School of Visual Theatre-ben alapozta meg, ahol rendezésre, bábszínházra és tervezésre szakosodott. 2006 óta független színházi alkotásokat készít, és vezető nemzetközi fesztiválokon lép fel Európa-szerte, az Egyesült Államokban, Dél-Amerikában és a Távol-Keleten.
Yael színházi nyelve multidiszciplináris megközelítésen alapul, amely a színház, a bábszínház, a vizuális művészet és a zene különböző formáit ötvözi. Interjú

Jegyár: 2.500,- / fő

Jegyek online: https://www.jegy.hu/program/yael-rasooly-paper-cut-146973/969655

Vagy jegyfoglalás: 20/293-5626; 66/333-261 (munkanapokon)

Az előadás 60 perc, szünet nélkül és bár angol nyelvű, formanyelvének köszönhetően mindenki számára érthető és élvezhető!

You may also like...