Skip to content

Napkeletre nézzetek!

 

 

“Napkeletre nézzetek

Fáradt lelkű emberek.

Akit régen vártatok,

Fönt a csillag, fönt ragyog.”

Advent első vasárnapján mutatta be a Napsugár Bábszínház Napkeletre nézzetek! című bábtáncoltató, betlehemes előadását. A bemutató hangulata igazán méltó volt az ünnepvárás első napjához. Kicsik és nagyok megérezhették a csodát, de természetesen nem maradtak el a betlehemesre jellemző, elsősorban a pásztorok figuráiban megjelenő humoros kikacsintások sem. A három angyal (Soós Emőke, Czumbil Örs, Bíró Gyula) és a teljes zenekart egyedül megszemélyesítő „lantos” (Lovas Gábor) négyese elvarázsolta játékával a nézőket. Kicsiket és nagyokat egyaránt.

A betlehemest az adventi időszakban több alkalommal is játsszuk a megyében (Újkígyós, Pusztaföldvár, Köröstarcsa, Gyula), de a békéscsabai közönség is láthatja még, hiszen december 11-én és december 18-án, 16 órától, ismét a Pegazus Interaktív Színházi kiállítóterünkben tartunk előadást.

Az előadás megtekintéséhez előzetes jegyigénylés szükséges!

 

Rendező:

Soós Emőke

Betlehemezők:

Bíró Gyula, Czumbil Örs, Soós Emőke

Muzsikál:

Lovas Gábor

Alkotók:

Adorján Lászlóné, Brachna Renáta, Czumbil Emőke, Gazsó Zoltán, L. Deák Réka, Lenkefi Zoltán, Nagy Anita, Nagy Ildikó, Nemes Gábor, Polgár Zoltán, Savolt Klemm Szilvia, Szabó József,       Szarvas Tamás, Zsótér Csaba

You may also like...